FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Kérdésed van? Keress minket e-mail-ben vagy Facebookon

Hey Clay  Pók  HCLMB006HR
Hey Clay Pók HCLMB006HR
1 950 Ft

Hey Clay Pók HCLMB006HR

Hey Clay  Pók  HCLMB006HR
Hey Clay  Pók  HCLMB006HR

Raktárkészlet: Raktáron1 950 Ft
Részletek
Hey Clay

Pók

Termékkód : HCLMB006HR

A Hey Clay gyurma egy szuper újdonság a kreativitás fejlesztésében! Engedje szabadjára a fantáziáját, és készítsen szuper színes és különleges figurákat!

Az alkotásban egy alkalmazás is segít, amelyben lépésről lépésre láthatod az idegenek, szörnyek, dinoszauruszok és egyéb állatok, lények összeállítását. A könnyen formázható, rendkívül puha anyag 24 óra levegőben való tartózkodás után megszilárdul, így a kész figurákkal később játszhatsz. A műanyag nem ragad, nem hagy foltot a ruhákon és biológiailag lebomló anyagból készült.

Ezzel a Hey Clay gyurmakészlettel aranyos tyúkot készíthetsz, aki a legújabb házi barátod és játszótársad lehet. A készletben 5 db megfelelő színű műanyag tégelyt találsz, amelyekből az alkalmazás segítségével elkészítheted új állatfürdődet. Szerezze be az összes Hey Clay gyurma készletet, hogy minél több vidám, színes figurával díszítse polcait, és minél izgalmasabb legyen a velük való játék!

Tipp: ha a massza száraz (de legkésőbb 4 óra elteltével), akkor kevés víz hozzáadásával "fel lehet frissíteni". A fel nem használt gyurmát gondosan lezárt dobozban tárold! A Hey Clay gyurmák a TM Toys Hungary által 2021. nyarán meghirdetett közönségszavazáson, a szülők választása alapján a kreatív kategóriában 3. helyezés t értek el.
Adatok
Cikkszám
HCLMB006HR