FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Kérdésed van? Keress minket e-mail-ben vagy Facebookon

GaGaGu  Plüss függők - Panda, majom, labda  GGG9785
GaGaGu Plüss függők - Panda, majom, labda GGG9785
4 490 Ft

GaGaGu Plüss függők - Panda, majom, labda GGG9785

Raktárkészlet: Raktáron4 490 Ft
Részletek
GaGaGu

Plüss függők - Panda, majom, labda

Termékkód : GGG9785
Ajánlott korosztály : 0+

A GaGaGu függők kontrasztos színűek és mintázatúak, ami serkenti a csecsemő látását. A plüss elemek – a majom, a panda és a labda – valamint a szalagocskák kedvet csinálnak a gyermeknek a megragadásukra, és segítik az ún. finom motorika gyakorlását (az ujjak és a tenyér mozgatása), valamint a mozgáskoordináció tanulását. A kényelmes, tépőzáras rögzítési mód (kellemes érintésű és könnyen zárható) lehetővé teszi a függő tetszőleges helyre, pl. babakocsira, kiságyra, hintára vagy autósülésre történő felakasztását. A játék nagyon könnyű és kézreálló, könnyen tárolható, ideális arra, hogy magunkkal vigyük egy sétára vagy utazásra. 0+ hónapos kortól alkalmas a gyermekeknek, és egyike a GaGaGu márkanév alatt kapható 12 terméknek. A függőkön kívül kaphatóak susogók, csörgők, spirál, könyvek, valamint szenzorikus kockák és szőnyeg. A GaGaGu sorozatba tartozó összes játék kombinálható egymással.

• Kontrasztos színek és minták – a csecsemő látásának serkentése
• A plüss elemek – majom, panda és labda – valamint a szalagocskák kedvet csinálnak a játék megragadására, ami segíti a finom motorikát (az ujjak és a tenyér mozgatása)
• Könnyű és kézreálló játék – sétára, otthonra vagy utazáshoz
• Műanyag elemek nélkül
• Összekapcsolható a GaGaGu sorozat más termékeivel
• A GaGaGu játékok rendkívüli gondossággal, a legkiválóbb minőségű, tesztelt anyagokból készült játékok
• Műanyag elemek nélkül – csak plüss, textil és tépőzárak
• A termék megfelel a többek közt a kivitelezés minőségére és a biztonságra vonatkozó uniós előírásoknak.

A játék méretei csomagolás nélkül: 140 x 70 mm

A GaGaGu egy a csecsemőkre gondolva létrehozott márka, multiszenzorikus játékok kollekciója, amelyek támogatják a fejlődést az élet első hónapjaiban, csak a szükséges ingereket szolgáltatva. Lehetővé teszi a gyermeknek a belépést a különböző textúrák, színek, hangok és motorikus kihívások világába. A fekete-fehér színvilág és a karakteres minták serkentik az apróságok látó érzékszervét, az erős színhangsúlyok pedig vonzó elemet jelentenek a valamivel idősebb gyermekek számára is, így a játék a gyermekkel együtt „nő”.
Adatok
Cikkszám
GGG9785