FIGYELEM! Webáruházunk még nem aktív!
A megrendelt termékeket nem szállítjuk ki!

Kérdésed van? Keress minket e-mail-ben vagy Facebookon

60253 LEGO® City Fagylaltos kocsi

60253 LEGO® City Fagylaltos kocsi
60253 LEGO® City Fagylaltos kocsi
60253 LEGO® City Fagylaltos kocsi
60253 LEGO® City Fagylaltos kocsi
60253 LEGO® City Fagylaltos kocsi

Raktárkészlet: Jelenleg nincs raktáron5 470 Ft
Nincs raktáron
Részletek
LEGO® City

Fagylaltos kocsi

Termékkód : 60253
Ajánlott korosztály : 5+
Elemek száma : 200
Figurák száma : 2

A gyermekek hétköznapi hősökké válhatnak ezzel a szórakoztató LEGO® City Fagylaltos kocsi (60253) készlettel. A gyermekekből a nap hősei válhatnak, miközben fagylaltot és jégkrémet szolgálnak fel LEGO City lakosainak a tikkasztó melegben! A furgon belsejében van elég hely a fagylaltos hölgynek a munkához és a vezetéshez is, emellett találsz még egy gördeszkás vásárlót és aranyos kutyáját, valamint rengeteg önálló szerepjátékos mókát.

Klassz építőkészlet gyermekeknek
A LEGO City Fagylaltos kocsi játékhoz tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy letöltheted online az Instructions PLUS útmutatót, mely az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből.

Gyermekeknek szánt LEGO City Nagyszerű járművek játékok
A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletekkel a gyermekek közelebbről is felfedezhetik kedvenc szárazföldi, légi és vízi járműveiket és gépeiket. Ezek a valósághű építőjátékok fantáziadús, mégis a valós életet tükröző játékra inspirálnak, szórakoztató és izgalmas formában. Ismersz olyan gyermeket, aki imádja a fagylaltos kocsikat? A gyermekeknek napsütötte szórakozásban lehet részük ezzel a LEGO® City Fagylaltos kocsi építőjáték készlettel – úgy tervezték, hogy kreatív, önálló és a hétköznapi dolgokra épülő szerepjátékra inspiráljon.

• A gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy élénk színű fagylaltos kocsit, egy fagylalt árus hölgy és egy gördeszkás minifiguráit, valamint egy kutya figurát is. Tökéletes a fantáziadús, önálló játékhoz.
• A gyermekek segíthetnek a fagylalt árus hölgynek vezetni a furgont, felszolgálni a fagylaltot és jégkrémet a kiszolgáló ablakból, emellett néhány trükköt is bemutathatnak a gördeszkás figurával. Ez a színpompás fagylaltos kocsi nagyszerű díszként is szolgálhat.
• A LEGO® City Fagylaltos kocsi (60253) játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint olyan fiúk és lányok számára, akik imádják a játék járműveket. Csak az alapvető építési készségekre van hozzá szükség.
• A fagylaltos kocsi megépítve több mint 11 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles. A fagylalt árus hölgynek rengeteg helye van a furgon vezetéséhez és a vevők kiszolgálásához is.
• Ehhez a szuper LEGO® City Fagylaltos kocsi játékkészlethez nincs szükség elemekre – csakis a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba.
• Ezzel az építőkészlettel az építés gyerekjáték lesz. Tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy interaktív építési útmutató a gyermekek számára. Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• A LEGO® City Nagyszerű járművek játékok kreatív játékra inspirálnak, emellett fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és növelik önbizalmukat. A gyermekek mindenféle járművet felfedezhetnek és a valóságot tükröző szerepjátékokat találhatnak ki, szórakoztató és izgalmas formában.
• A LEGO® készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City játékkészletek folyamatosságát, kompatibilitását és a LEGO elemek egyszerű összerakhatóságát és szétszedhetőségét – minden alkalommal.
• A LEGO Csoportban szigorú tesztek alá vetjük LEGO® elemeinket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Adatok
Cikkszám
60253